PenTec BV

Edisonweg 7
3442 AC Woerden

Postbus 118
3420 DC Oudewater
Nederland

E-mail info@pentecbv.nl
Tel. +31(0)182 50 31 00
Fax. +31(0)182 50 34 20

Wie we zijn en wat we leveren

PenTec is een toonaangevende producent op het gebied van functionele en kwalitatief hoogwaardige appendages ten behoeve van voornamelijk de woningbouw. De wortels van ons bedrijf liggen in een omvangrijk CV-installatiebedrijf dat zich begin jaren 80 richtte op de projectmatige seriebouw van nieuwbouwwoningen. In 1986 werd PenTec als bedrijfsonderdeel verzelfstandigd. Enige jaren geleden, in 2006, werd branchegenoot Duco overgenomen, onder meer ter ondersteuning van onze internationale activiteiten.

Core business van ons bedrijf is de ontwikkeling, fabricage en verkoop van druk- en temperatuurcomponenten voor de woningbouw en utiliteit. Deze producten worden door onze eigen R&D-afdeling ontwikkeld met behulp van moderne CAD-systemen. Daarnaast zorgen we voor een uitgebreide kwaliteitscontrole en assemblage van appendages. PenTec is ISO 9001 gecertificeerd, zodat u zeker weet dat het met de kwaliteit van onze producten helemaal goed zit.

PenTec- en Duco-appendages worden verwerkt in technische installaties in woningen en binnen de utiliteit. Concreet gaat om appendages voor:
cv-ketels, boilers en warmtepompsystemen
kunststofleidingsystemen
radiatoren en vloerverwarmingssystemen

Onze producten zijn eenvoudig te verwerken en resulteren altijd in een uitstekende, degelijke installatie. Functioneel, kwalitatief en betrouwbaar. PenTec- en Duco-appendages worden verwerkt door tevreden installateurs. Veel van onze producten maken bovendien deel uit van leidingsystemen waarop 10 jaar systeemgarantie rust!

PenTec beschikt over veel expertise - we kennen de markt en beschikken over gedegen inzicht in grondstofeigenschappen. Het vermogen om in korte tijd ideen om te smeden in innovatieve producten onderscheidt ons van overige aanbieders in de markt.

Levering vindt uitsluitend plaats via de groothandel, het OEM-kanaal en systeemaanbieders.